Kurser i Vintage Paint mars 2016

Nu kör vi igång med vårens kurser i Vintage Paint (målning med kalkfärg)

Dessa datum är inplanerade:

Ons 2/3 Nybörjarkurs 18.30 – ca 21.00

Tis 8/3 Nybörjarkurs 18.30 – ca 21.00

Ons 16/3 Nybörjarkurs 18.30 – ca 21.00

Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på hur man målar med kalkfärg, vad man kan göra och olika tekniker. Ni kommer även att prova att vaxa ytorna och se hur man kan förändra och fördjupa färgen med hjälp av vax. Vi kommer även att visa andra tekniker såsom krackelering, torrborstning och decopage av servetter m m. I kursavgiften ingår en låda av trä som man provmålar på och fika. Ta med egna penslar i mindre storlek, max 2,5 cm bredd.

Kursavgift 295 kr som betalas på plats kontant eller swish. Anmälan är bindande och minimiantal deltagare är 3 st och max 6 st. Anmälan görs med fördel på mail: info@ivattochtorrt.se eller på tel: 0768-582241. Möjlighet att köpa färg och vax kommer att finnas.

Under april månad kommer fler kurser att planeras såsom fortsättningskurs (ta med egen liten möbel eller liknande) och kakburkskurs (använd dina gamla pepparkaksburkar och andra plåtburkar).

Collage till kursinbjudan jan -16

Collaget visar ett exempel på hur man kan använda färgen.

Längst upp till vänster, en ommålad pepparkaksburk med decopage av servett, till höger, ett gammalt slitet ekbord ommålat med snedställda rutor.

Mitten till vänster, kakelplattor med terrakottagrund, till höger, prov på krackelering.

Längst ner ommålning av vägg från mörk till ljus.