Några inspirationsbilder från butiken inför säsongsöppningen i påsk!

Nr 1 2016, påsken, tuppar

En härlig påskbild med våra underbara höns i dämpade, naturliga färger. De passar alldeles perfekt in i miljön här hos oss! Hönsen finns i två storlekar och vi har även stora liggande höns som är helt underbara!

Nr 1 2016, påsken, turkosa avd

I ett annat hörn av lusthuset har vi en läcker turkos avdelning. En härlig kontrast är de svart ”vingljusstakarna” som vi inte kunde motstå hos leverantören!

2016, mars, filtade fåglar

Helt underbara är dessa runda, goda fåglar i tovat garn! Såå söta att jag inte kunde motstå dem! Kan du?

2016, mars, påskblommor

Ingen påsk utan blommor! Som ni ser är det inte mycket gult… Det är inte en färg som jag är så förtjust i, så eftersom jag kan bestämma helt själv, satsar jag på andra nyanser. Vill man ha lite annorlunda växter så får man pallra sig upp i ottan och kvista iväg över bron för att botanisera. Det gör jag och när man kommer dit glömmer man hur tidigt det är och hur trött man är. DET är livet bland blommor det! Vi har hittat söta violer (minipenséer), snöklockor, olika klöver, häftig timjan, plättar i luften, vita narcisser, bamse-julrosor och mycket mer. För er som gillar annorlunda inomhusväxter har jag hittat två olika sorters begonior som liknar små träd! Det är fortfarande tidigt på säsongen så därför ligger fokus på växter som tål kyla…

2016, mars, franska hörnan

Ni som varit hos mig förut vet att jag är förtjust i gamla saker från Frankrike! Nu har jag hittat några godbitar som jag kan sälja i butiken för första gången! Det är jag lite stolt över faktiskt!

2016, mars, Balitreasures

Inne i hönshuset finns det en liten, men naggande god, avdelning med ”Balitreasures”. Det är handgjorda unika saker som är tillverkade av skickliga hantverkare ute på landet på Bali! En del är gjorda på min beställning och alla är handplockade för att passa in i butiken. Det finns endast ett fåtal av varje och sakerna finns även på webbshopen!

2016, mars, bordet i lusthuset

Lite nya ljuva, milda och lugna färger att vila ögonen på! Det är några av vårens nyheter! Mer kommer längre fram!

2016, mars, fjärilar

Detsamma dessa vackra fjärilar i lugna svala färger. Som små smycken!

2016, mars, höna

En av de härliga hönsen jag nämnde här i början. Det finns både tupp och höna och de ligger vilsamt och ruvar. De kan ligga ute i trädgården som dekoration och de är väldigt lika riktiga höns! Kuckelikuu!