Årets största nyhet! Klädsafari!

Miljöbild 2 plagg

Vad är nu detta undrar ni säkert. Jo, idén kläcktes när jag skulle fotografera nya kläder till butiken och jag placerade ut dem på provdocka i trädgården. Jag hängde dessutom något plagg i ett träd tillsammans med olika halsband som jag skulle använda. När jag sen kom på att fota dessa tillsammans klack det till i mig, det är klart att jag skulle ha ett KLÄDSAFARI i trädgården. Plaggen kommer verkligen till sin rätt i grönskan och passar otroligt bra in i miljön här på gården.

Miljöbild, jacka halsband

När solens strålar sipprar in mellan trädens blad får plaggen vackra skuggor och det ser naturligt ut, som om de hänger där alltid…

Miljöbild, klänning

De vackra kläderna kommer från danska Jeanne D’arc Living (JDL) och från svenska Östebro. Materialen är bomull och linne och alla plagg andas kvinnlighet, romantik och går att kombinera med varandra. Dessa plagg hittar du inte överallt och de har en tidlös design och blir aldrig omoderna. Storlekarna är S – XL (ibland XXL) och har en tillåtande passform.

Vi kommer att hålla våra KLÄDSAFARIS när vi har kvällsöppet på torsdagar i juli mellan 18.00 – 21.00. Vid dåligt väder ställer vi in.

För er som söker något fint till midsommar, bröllop och andra fester kommer vi att ha ett första KLÄDSAFARI sön 19/6 11.00 – 17.00 om vädret tillåter.

Linnetunika natur och jacka Linnetunika cream med jacka Tunika med dragsko och halsband Långärmad tunika i ljusrosa och halsband

Pärlbeströdd tunika, kjol, jacka och pärlhalsband Rosa klänning med snörning och halsband Linneklänning Östebro och halsband Brodyrblus med dragsko, kjol och jacka

Detta är ett urval av de modeller som finns just nu. Som ni ser är färgskalan ljus och det är ett medvetet val för att plaggen ska gå att kombinera på ett smakfullt sätt. Välkomna på SAFARI!